|
Autor | Mesaj |
---|
Rank: Fondator Sex : Mesaje : 157 €uro : 77748 Varsta : 29 Joburi/Distractii : Street Workout
 | Subiect: Bancuri cu sot/sotia Joi Apr 11, 2013 8:30 am |
|
| La spovedanie" - Fumezi? - Nu. - Bei? - Nu. - Preacurvesti? - Nu. - Furi? - Nu. -Iti inseli sotia? - Nu. - Atunci cum pacatuiesti? - Mint !!!!!
|
|
 | |
Rank: Fondator Sex : Mesaje : 157 €uro : 77748 Varsta : 29 Joburi/Distractii : Street Workout
 | Subiect: Re: Bancuri cu sot/sotia Joi Apr 11, 2013 8:30 am |
|
| Într-o seară, Mărie îl roagă pe Ion să mulgă el vaca. Ăsta acceptă. Dar vaca nu-l prea cunoştea şi tot dădea cu picioarele din spate şi-i vărsa laptele. Ion o leagă cu funia de un picior, vaca dă cu celălalt. Şi cum altă funie nu avea, şi-a scos cureaua de la pantaloni şi a legat-o şi de celălalt picior din spate. Şi pentru că Ion nu mai venea odată cu laptele, Mărie vine în grajd şi-l vede pe Ion în spatele vacii cu pantalonii căzuţi şi înjurînd de ce nu stă vaca. - Ce faci, Ioane? - Apăi f*t vaca, tu Mărie, că dacă-ti spun că vreau s-o mulg nu mă crezi. |
|
 | |
 | Subiect: Re: Bancuri cu sot/sotia Joi Apr 11, 2013 8:30 am |
|
| Tu, nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine? - Mai, barbate ! Mancare buna ai? - Am! - Haine curate ai? - Am! - Azi noapte ti-a placut? - Mi-a placut! - Da’ ieri-seara ti-a placut ? - Si inca cum! - Pai cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa? |
|
 | |
 | Subiect: Re: Bancuri cu sot/sotia Joi Apr 11, 2013 8:31 am |
|
| Sotul tocmai termina de citit “Barbatul casei”, o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege!!! Ai inteles??? Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez. Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza!!?? Nevasta zice: - Cei de la pompe funebre… |
|
 | |
 | Subiect: Re: Bancuri cu sot/sotia Joi Apr 11, 2013 8:31 am |
|
| sotul si sotia se cearta si sotul castiga argumentul |
|
 | |
Rank: Administrator Sex : Mesaje : 108 €uro : 76923 Varsta : 26 Joburi/Distractii : Cs 1.6
 | Subiect: Re: Bancuri cu sot/sotia Joi Apr 11, 2013 9:27 am |
|
| Bune bancurile |
|
 | |
Rank: Fondator Sex : Mesaje : 192 €uro : 78129 Varsta : 24 Joburi/Distractii : Couter Strike
 | Subiect: Re: Bancuri cu sot/sotia Joi Apr 11, 2013 9:30 am |
|
| |
|
 | |
Rank: Administrator Sex : Mesaje : 108 €uro : 76923 Varsta : 26 Joburi/Distractii : Cs 1.6
 | Subiect: Re: Bancuri cu sot/sotia Joi Apr 11, 2013 9:33 am |
|
| |
|
 | |
Rank:
 | Subiect: Re: Bancuri cu sot/sotia  |
|
| |
|
 | |
|